• Esleme Forum açıldı! Kolayca üye olup topluluğumuzun bir parçası olabilirsiniz. 😊

Arama sonuçlarınız

1. Abdullah Demir

Site Etiket Kullanımı

Site yazılarına etiket eklemenin önemi nedir? Yazıları fazla etiket ya da az etiket eklemek seo açısından sıkıntı yaşar mı ? Bir de etiket kullanırken harflerin boyutları nasıl olmalı? Büyük harf mi daha aktif olur yoksa küçük harf mi?
  2. Abdullah Demir

İlim Talebesi Olmak!

İlim yoluna çıkmak, kendini herhangi bir ilimde geliştirmek ve hayatını ilim yoluna adamak isteyen bir insan için yapılması gerekenler hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum. Uyku, yemek v.s. hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
  3. Abdullah Demir

Osmanlıca öğrenmenin önemi nedir?

Tarihi öğrenmek lazım. Böyle kütüphanelere girip şevk ile osmanlıca sayfalarını çevirmek kadar keyif verici bir şey olabilir mi :)
  4. Abdullah Demir

En son hangi kitabı okudunuz? 📚

HOMO SAPİENS'i bende okudum. Aklımda bir de HOMO DEUS var. Bu kez de yarının kısa tarihini anlatıyor.
  5. Abdullah Demir

En son hangi kitabı okudunuz? 📚

En son Murat Menteş - Derde Deva Randevu yu okudum. Bu elime aldığım bir kitap şeklindeydi. Ancak 260 sayfa sosyoloji tarihi kitabının pdf versiyonunu buldum onu da telefondan okudum. Biliyorsunuz ülkede kitap pahalı :(
  6. Abdullah Demir

Yılbaşı Kutlamıyoruz Ama Neden?

Bence benzenmemesi gereken o kadar konu var ki! Yılbaşı onların yanında sönük kalıyor. Toplumu yılbaşının kutlanmaması konusunda topluca yollara, bayırlara çıkan uyarıcılar, inşallah bir gün yılbaşından daha tehlikeli benzemelerin karşısında da her zaman böyle dik dururlar. Dik dururlar ki, bir...
  7. Abdullah Demir

Üniversite Mezunları Neden İşsiz?

Ülke ekonomisi bir yana kişisel gelişim olarak bu ülke nesli tembel.
  8. Abdullah Demir

Yerli Otomobil Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Bence daha ülkenin her kesiminden tam desteğin gelmediği bir durumun içindeyiz. Ottoman gerçekten marka olmaya değer bir isim. Ancak daha da tepkiye neden olacağından yapmazlar diye düşünüyorum. Birde sanki Ottoman ismi her sektörde zedelendi biraz.
  9. Abdullah Demir

Yerli Otomobil Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Müthiş bir şey herkesin gözünde bir geç kalmışlık hissi var. Ancak dünyadaki bir çok otomotiv şirketi halen bir geçiş aşamasında ki bu çok sorunlu ve zor bir süreç. Bir nevi topyekün bir değişime gitmeleri, sistemlerini yenileyip güncellemeleri gerekiyor. Objektif olarak gerçekten 2-3 sene...
Geri