• Esleme Forum açıldı! Kolayca üye olup topluluğumuzun bir parçası olabilirsiniz. 😊

Arama sonuçlarınız

1. Vicahifeyz

En son okuduğunuz kitap

En son hangi kitabı okudunuz? Ben düzenli bir şekilde Yusuf Kaplan'ın 100 kitabını okumaya devam ediyorum. Sizler ne durumdasınız?
  2. Vicahifeyz

Tavsiye Ettiğiniz Siteler

Merhaba arkadaşlar. Sizlerin de sevdiği ya da kendisine ait olan siteleri vardır. Tavsiyede bulunarak yeni siteler bulabilmemizi sağlayabilirsiniz. Benim Tavsiyelerim: www.vicahifeyz.net (Şahsi sitem fikir, sanat ve edebiyat üzerine eserler var) www.dinbilgesi.com (Eşimin sitesi ortaokul...
  3. Vicahifeyz

Yenilenmiş telefon almak güvenilir mi?

Arkadaşlar Easycep sitesinden yenilenmiş Iphone S 2020 alma planım var. Sizce bu site güvenilir mi? 14 gün koşulsuz iade + 12 ay garanti veriyorlar ne düşünüyorsunuz? Sizce buradan almalı mıyım? Fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.
  4. Vicahifeyz

İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi

İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümü okuyan var mı? Merak ediyorum, nasıl bir bölüm? Uzaktan okunduğu zaman dersleri vermekte sorun yaşar mıyız?
  5. Vicahifeyz

Deneme yazan var mı?

Denemeden yazan yoktur :D :D Böyle bir esprinin ardından evet. Günlük bir doz sayfa karalarım ben.
  6. Vicahifeyz

Corana virüsü Çin'i bitiriyor!

Başlatan ve ilk kurtulan Çin oldu.
Geri